Levering FAQ

Hoe wordt mijn pakket verstuurd?

Uw pakket wordt verstuurd in een doos of plastic verzendzak zodat de artikelen goed beschermd zijn. Indien u niet aanwezig bent op het ogenblik van de levering, zal u een schriftelijke kennisgeving in de bus krijgen met vermelding van een volgende levering of met vraag tot afhaling in uw lokaal postkantoor. Voor meer info verwijzen wij graag naar de pagina van taxipost

Het pakketje kunt u volgen door middel van het track and trace, indien gewenst sturen wij deze door per e-mail. Klik hier om uw pakket te tracen

Wat betaal ik aan verzendkosten?

 Wooply werkt met vaste verzendkosten aan het voordelige tarief van taxipost.
• Binnen Belgie: bedraagt uw bestelling meer dan 60 euro (m.u.v. sale). Dan betaalt u geen verzendkosten. We versturen uw pakket dan via taxipost 24u. Wenst u gebruikt te maken van taxipost secur dan vragen wij een meerprijs van 2 euro.
• Binnen Belgie: bedraagt uw bestelling minder dan 60 euro? Dan betaalt u 3.50 aan verzendkosten (m.u.v. sale). We versturen uw pakket dan via taxipost 24u. Wenst u gebruik te maken van taxipost secur. Dan vragen wij een meerprijs van 2 euro.
• Voor Europese klanten (Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, en Luxemburg) bedragen de verzendkosten 4,50 euro bij een bestelling minder dan 120 euro.
• Europese klanten (Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, en Luxemburg) die voor 120 euro of meer bestellen krijgen hun pakketje gratis thuis bezorgd.

• Voor alle overige landen gelieve contact op te nemen met contact@wooply.be

Meer info over secur vindt u hier: http://www.bpost.be/site/nl/residential/parcels/next_day/taxipostsecur.html

Wanneer krijg ik mijn pakket?

In België krijgt u uw pakket binnen de 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling toegestuurd.
Voor de buurlanden moet u rekenen op 3 tot maximum 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling.